Koeajaja

Molex-konserniin kuuluva Phillips-Medisize tarjoaa lääketeollisuusyrityksille tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Suomen tehtaat sijaitsevat Joensuun kupeessa Kontiolahden Lehmossa. Työllistämme Kontiolahdella noin 700 henkilöä.

 

Haemme Phillips-Medisizen Kontiolahden tehtaalle sisäisessä ja ulkoisessa haussa

 

Koeajajaa (IM Development Technician)

 

tukemaan Lammintien koeajotiimiä.

 

Ruiskuvaluasettajan tehtävien lisäksi työhön kuuluvat mm. ajoarvojen määrittäminen, koesuunnittelu- ja prosessin optimointimenetelmien hallinta ja käyttö, ongelmanratkaisutehtävät sekä muottien ja ruiskuvalukoneiden validointikoeajot.

 

Teknisen ammatillisen koulutuksen (esim. muovimekaanikko) lisäksi sinulla on riittävä työkokemus ruiskuvaluasettajan tehtävistä ja hallitset ruiskuvaluprosessin oheisprosesseineen. Olet tarkka ja huolellinen, pystyt itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot sekä työskentelet tarvittaessa myös englannin kielellä.

 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maintenance & Development Engineer Marko Järviö, puh. 050 395 1948.

 

Täytä hakemus alla tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteeseen marko.jarvio@molex.com 30.09.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.Täytä hakemus

  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 20 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 20 MB.
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 4.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.