Project Manager NPI Quality

NPI Laadun projektipäällikkö (Project Manager NPI Quality)

Tehtävässä työskentelet New Product Introduction (NPI) -organisaatiossa uusien tuotteiden tai tuotemuutosten teollistamiseen liittyvissä projekteissa. Ensisijainen tehtäväsi on toimia asiakasrajapinnassa, jossa vastaat tuoteprojektin laatuun liittyvistä asioista yhteistyössä projektitiimin kanssa. Vastuullasi on varmistaa, että toimimme laatujärjestelmämme ja asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti sekä siirrämme vaatimukset tehdaskohtaiseen ohjeistukseen.

Arvostamme teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri) sekä tuntemusta ruiskuvalu- ja kokoonpanotekniikoista. Katsomme eduksi kokemuksen laatuasioiden parissa työskentelystä teollisessa ympäristössä sekä tuntemuksen Medical Device -teollisuudesta ja ISO 13485 -standardista.

Edellytämme tehtävässä hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja sekä organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja. Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja tarvittaessa pystyt tekemään nopeitakin päätöksiä. Olet oma-aloitteinen ja toimit asiakaslähtöisesti. IT-järjestelmien käyttötaitosi sekä raportointi- ja dokumentointitaitosi ovat hyvällä tasolla. Edellytämme sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä toimit yhteistyössä myös Euroopan toimintojemme kanssa. Olethan siis valmis matkustamaan tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtäväkentän aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä, mielenkiintoisella toimialalla huipputeknologian parissa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, työsuhdepyöräetu sekä tuettuja liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja.

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa NPI Quality Manager Marja-Leena Härkönen puh. 040 704 0242, tavoitettavissa 25.09.2023 klo 14-16 sekä 06.10.2023 klo 14-16 tai sähköpostitse marjaleena.harkonen@molex.com. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla marjaleena.harkonen@molex.com viimeistään 08.10.2023. Tuothan esiin myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.Täytä hakemus

  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 20 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 20 MB.
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 4.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.