Tule kehittymään kanssamme huippuammattilaiseksi

Pohjois-Karjalassa tuotetaan huipputason tuotteita terveys- ja lääkealan asiakkaille ympäri maailmaa. Phillips-Medisize on Joensuun alueen lääketeollisuutta palvelevan yritysverkoston suurin toimija. Työllistämme yli 600 ihmistä ja kasvumme myötä etsimme säännöllisesti uusia kykyjä liittymään joukkoomme.

Terveysteknologia on tinkimättömyyttä, tarkkuutta ja asiantuntemusta vaativa ala, mutta itse tuotannossa ei välttämättä tarvita alan erityisasiantuntemusta tai -koulutusta päästäkseen uran alkuun. Esimerkiksi laadunvalvojan tehtäviin riittää tarkkuus ja säntillinen asenne. Jos ala kiinnostaa, voit myös kouluttautua ammattilaiseksi työn ohessa oppisopimuskoulutuksen avulla. Esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikan ammatillinen koulutus on erinomainen pohja erilaisiin tuotannon tehtäviin.

Valmistusprosessin ja tuotannon lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista tuotteiden suunnittelupalvelua. Siksi voimme tarjota kiinnostavia ja haastavia mahdollisuuksia työharjoitteluun, lopputöihin ja opinnäytetyöskentelyyn muun muassa kemian alan ja eri alojen insinööritutkintojen opiskelijoille.

Phillips-Medisize on kansainvälinen yhtiö, joka voi tarjota vastavalmistuneille insinööreille mahdollisuuden kasvattaa kokemustaan myös kansainvälisesti. Lue lisää rotaatio-ohjelmastamme täällä.

Jos kiinnostuit kehittymään kanssamme huippuammattilaiseksi, ota yhteyttä harjoittelukoordinaattoriimme. Teemme jatkuvasti yhteistyötä muun muassa Karelia-ammattikorkeakoulun, ammattiopisto Riverian sekä Itä-Suomen Yliopiston kanssa.

Ota meihin yhteyttä