Ura Medisizella

Katso avoimet työpaikat

Tule osaksi innovatiivista joukkoamme

Olemme lähes 700 ammattilaisen työyhteisö Joensuun kupeessa Kontiolahdella. Osana Molex-konsernia palvelemme lääketeollisuuden ja terveysteknologia-alan asiakkaita tarjoamalla tuotesuunnittelu- ja sopimusvalmistuspalveluita. Valmistamme tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua.
Meillä on erilaisia tehtävänimikkeitä reilut 160. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitsemme monien eri alojen osaajia lukuisiin erilaisiin työtehtäviin ja meiltä löytyy paljon mahdollisuuksia rakentaa mielenkiintoista urapolkua.


Katso alla olevalta videolta työntekijöidemme kokemuksia.

Avoinna olevat Medisize Oy:n työpaikat:

Tarjoamme opiskelijoille kasvua ammattilaiseksi

Etsitpä sitten harjoittelu- tai päättötyöpaikkaa tai kesätyötä, tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia eri alan opiskelijoille ammatilliseen kehitykseen ja portin työelämään. Voit erikoistua oman alasi osaajaksi työssäoppimisella tai kerätä kansainvälistä kokemusta rotaatio-ohjelmamme kautta.

Muovialalla on töitä enemmän kuin tekijöitä

Joensuun seudun muoviala on kasvanut tasaisesti ja työntekijöille on enemmän kysyntää kuin tarjontaa. Phillips-Medisize on hyvin merkittävä työnantaja alueella ja se tekee laajaa yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa.