Tarinamme

Phillips Medisizen historiaa

Kontiolahden muoviosien valmistuksen historia alkoi 1970-luvulla, kun ruiskuvalukoneillaan suomalaisen muoviosateollisuuden käynnistänyt Perlos avasi tuotantolaitoksena Joensuun kupeeseen. Vuosien sekä yritysjärjestelyiden myötä Kontiolahden yksikkö irtautui omaksi yrityksekseen ja sen nimeksi on tullut Phillips-Medisize. Vuodesta 2016 asti olemme olleet osa Koch Industries -konserniin kuuluvaa Molexia. Emoyhtiö Molexilla on yli 40 000 työntekijää lähes 20 maassa.

Koko yrityksen historian ajan olemme olleet muovikomponenttien ja erityisesti lääkinnällisten laitteiden ja niiden osien huippuosaaja. Nykyään yksikkömme toimii sopimusvalmistajana useille kansainvälisille lääketeollisuuden ja terveysteknologian yrityksille. Tehtaaltamme lähtee asiakasyrityksillemme muun muassa insuliinikyniä, ehkäisykierukan asettimia ja molekyylidiagnostisia testikasetteja. 

Haluamme olla asiakkaillemme ensisijainen valinta lääkinnällisten laitteiden valmistajaksi. Pohjimmiltaan toiminnassamme on kuitenkin kyse siitä, että pohjoiskarjalaisen metsämaiseman keskellä valmistetaan tuotteita, joilla parannetaan ihmisten elämää ja jopa pelastetaan henkiä.

Lue lisää:

phillipsmedisize.com

molex.com